Estavida - Personal Coaching

Coaching met resultaat

 

Groepstrajecten

Naast individuele coaching is er ook de mogelijkheid om in een groep jouw thema te behandelen. Je herkent dingen bij elkaar, en kunt van elkaar leren. Natuurlijk kan dit spannend zijn, maar dat geldt voor bijna iedereen. Dus ook wat dat betreft sta je niet alleen. Uiteindelijk eraren de meeste mensen groepstherapie als iets waardevols. Laat je verrassen!

Deelgenoot groepstraject

Je hebt een persoonlijke vraag, en staat er voor open om dit in een groep te behandelen met deelgenoten met een soortgelijk thema. Een traject bestaat uit een 5 groeps sessies. De groepsgrootte is 4 tot 6 personen. Een sessie duurt anderhalf tot twee uur.

Familie opstellingen groepstraject

Met familie opstellingen / systemisch werk is het mogelijk om diep verborgen dynamieken zichtbaar en invoelbaar te maken. Dit werkt verhelderend en indringend. Door te ervaren wat er werkelijk speelt, komt een nieuwe benadering binnen bereik. Een traject bestaat uit 5 groeps sessies. De groepsgrootte is 4 tot 6 personen. Een sessie duurt anderhalf tot twee uur.

Tarief

Deelgenoot groepstraject

€ 235,-- voor traject van 5 groepssessies *)

Familie opstellingen groepstraject

€ 235,-- voor traject van 5 groepssessies *)

 

*) Vóór de start van een groepstraject heb je een persoonlijk voorgesprek. Na dit gesprek kun je altijd nog kiezen of je door wilt gaan. Het tarief van dit gesprek is € 45,-.

Tarieven voor particulieren.